Jdi na obsah Jdi na menu

Pro rodiny s dětmi

V přízemí  je k dispozici rodinám s dětmi velkorysý apartmán č.2. Má dvě samostatné ložnice, z nichž jedna je zařízena jako dětský pokoj. Obě ložnice mají přístup na zadní část terasy a na zahradu.

Ložnice mají společnou chodbu /oddělenou od společných prostor penzionu/, kde je možné parkovat kočárek nebo dětská odrážedla, je zde botník, věšáky a vestavěná skříň. V prostorné koupelně je k dispozici kromě tradičního vybavení také přebalovací pult, dětská vanička, pomocná židlička k wc či umyvadlu a nočník.

V ložnici dospělých je manželské dvoulůžko a kuchyňský koutek. Ten obsahuje dřez, mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici a vlastní ledničku. Náleží k němu i barový pul se dvěma židlemi. V dětské ložnici je připravena palanda a samostatné lůžko, pochopitelně také hračky a dětský nábytek /stoleček, židličky/.

Upravené jsou částečně i pokoje v patře, které jsou prostorově větší a v pokojích č. 4, 5 a 6 tak vznikly alespoň malé dětské koutky. Pokoje č. 4 a 5 jsou vybaveny manželským dvoulůžkem a jedním samostatným lůžkem, pokoj č. 6 je čtyřlůžkový /manželské dvoulůžko a dvě samostatná lůžka/. Do koupelen je možné zapůjčit zdarma nočníček nebo pomocnou stoličku k wc. Na všechny pokoje je možno zapůjčit dětskou postýlku /je třeba domluvit předem/. Tato postýlka se z hygienických důvodů zapůjčuje bez lůžkovin.

 

Těšíme se na Vás!

 

Provozní poznámky:

V těchto "dětských" pokojích není možné se ubytovat se zvířetem.

V dětském "Pokoji pro mravenečky" přízemního apartmánu se ubytovávají pouze děti.